Direct Advies Nodig? 030 - 341 00 07

Buijs Asbest Werkhoven

Buijs Asbest is een 'Procescertificaat Asbestverwijdering' gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf. Onze vakmensen zijn volgens de nieuwe richtlijnen opgeleid en erg belangrijk, ons management ook. Wij willen het niet onnodig duur maken en houden van openheid en netheid. Wij nemen al uw zorgen uit handen en regelen alles omtrent het inventariseren en verwijderen van asbest, van A tot Z. Buijs Asbest is gewend te werken in bewoonde situaties en werken we altijd met een reparatie gedachte.

Ook in Werkhoven en omgeving kunt u een beroep op ons doen!

Hoe het werkt

Wilt u een woning, schuur of bedrijfspand renoveren of slopen? Gaat u verbouwen, een nieuwe keuken, badkamer, nieuwe ramen of dakkapel plaatsen? Dan is de kans groot dat u asbest tegenkomt in een huis of bedrijfspand gebouwd vóór 1994.
U dient dan voorafgaand aan de sloop of renovatie een asbestinventarisatie te laten maken. Uit het asbestinventarisatierapport blijkt of en zo ja, waar asbest is toegepast. Blijkt tijdens de inventarisatie dat er asbesthoudende materialen zijn aangetroffen dan kunt u ons benaderen voor het verwijderen van de asbest. Zodra we aan de slag gaan met het verwijderen van de asbest vragen wij naar dit rapport. Dit rapport dient namelijk als leidraad voor de verwijderingswerkzaamheden. Let er op dat bij het verstrekken van de opdracht voor een asbestinventarisatie het bedrijf voor de werkzaamheden is gecertificeerd en het certificaat geldig is. Wilt u zich geen zorgen hoeven maken over het gehele traject? Wij hebben een nauw samenwerkingsverband met asbest inventarisatie bedrijven. Daarmee zoeken we continu naar goede en goedkope mogelijkheden voor u. Wij kunnen u dus in het gehele traject ontzorgen.

Op de website van de Gemeente Bunnik vindt u meer informatie over asbest verwijderen in uw gemeente.

Asbestsanering

Wij saneren asbest in o.a. de volgende plaatsen:

Waarom kiest u voor Buijs Asbest

  •  Herstel gedachte
  •  Gecertificeerd personeel
  •  'Procescertificaat Asbestverwijdering' gecertificeerd
  •  Geen verborgen kosten
  •  Validatie Advies

Asbest verwijderen in Werkhoven

Vermoedt u dat u asbest in uw woning of bedrijfspand heeft en bent u op zoek naar een goed, snel en betrouwbaar asbestverwijderingsbedrijf in Werkhoven? Wij zijn snel ter plaatse en u kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week; bereiken.
Bel daarom voor een asbestsaneerder in Werkhoven naar 030 - 341 00 07.