Over Buijs Asbest B.V.

Buijs Asbest B.V. is een SC-530 gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf. Onze vakmensen zijn volgens de nieuwe richtlijnen opgeleid en erg belangrijk, ons management ook. We hebben DTA -ers en DAV- ers in vaste dienst en ons gecertificeerde personeel is erg gedreven in het zoeken naar een oplossing voor onze klanten. Wij willen het niet onnodig duur maken en houden van openheid en netheid. Ons doel is om u te ontzorgen in het gehele traject. Wij nemen al uw zorgen uit handen en regelen alles omtrent het inventariseren en verwijderen van asbest van A tot Z.

Omdat we niet zijn ontstaan vanuit de sloop, kijken wij anders naar de opdrachten. Vanuit onze oorsprong in het glas (Buijs Glaswerken) is Buijs Asbest gewend te werken in bewoonde situaties en werken we altijd met een reparatie gedachte.

Natuurlijk is het niet bij het verwijderen van de asbesthoudende kit gebleven en groeien wij enorm. Zo werken wij tevens voor gerenommeerde aannemers, woning coöperaties een VVE’s. Daarnaast hebben we een nauw samenwerkingsverband met asbestkoning.nl die voor u op zoek gaat naar goede en goedkope asbestinventarisatie mogelijkheden. Hieronder vind u een overzicht van enkele partners.

Werkt voor of met