Bedrijfsinformatie Buijs Asbest B.V.

Op een van onze renovatie werken met Buijs Glas B.V. ontstond er een situatie waarbij een asbest saneerder een kapotte ruit moest saneren. De asbestverwijderaar zag onze jongens en vroegen om hulp. Buijs Glas B.V. heeft al ruim 25 jaar ervaring met het plaatsen van glas. De glaszetters van Buijs Glas zagen dat de manier waarop de ruit werd verwijderd veel schade aanrichtte aan het kozijn. Dit omdat een saneerder niet gewend is te werken met glas.

Aangezien er sinds een aantal jaar pas bekend is dat er asbest kan zitten in de beglazingskit, maar de bouwwereld er steeds meer mee te maken krijgt, heeft Buijs Glas B.V. besloten hun diensten uit te breiden zodat hij de klant steeds meer ontzorgt.

Om een gecertificeerd SC 530 bedrijf te worden is het een en ander nodig. Een aantal werknemers van Buijs Glas B.V. werden ook geschoold in het asbest. Buijs Asbest B.V. heeft DTA -ers en DAV- ers in vaste dienst. Onze vakmensen zijn volgens de nieuwe richtlijnen opgeleid en erg belangrijk, ons management ook.

In Nederland is Buijs Asbest B.V. de enige in combinatie met de ervaring in het glas. Natuurlijk is het niet bij het verwijderen van de asbesthoudende kit gebleven en groeien wij enorm (zie werken voor en met). Dit heeft te maken met de unieke combinatie en met de transparante manier van werken.

Buijs Asbest B.V. is erg gedreven in het zoeken naar een oplossing voor onze klanten. Wij willen het niet onnodig duur maken en houden van openheid en netheid.

Van harte welkom bij Buijs Asbest B.V.

Dashboard

Totaal cat. II in de
afgelopen 365 dagen: 0

Dashboard Cat. II Meter

Bij 6 volgt intrekking van het certificaat

Totaal cat. III in de
afgelopen 365 dagen: 0

Dashboard Cat. II Meter

Bij 6 volgt escalatie

Totaal cat. IV in de
afgelopen 365 dagen: 0

Dashboard Cat. II Meter

Bij 6 volgt escalatie