Buijs Asbest Amstelveen

Buijs Asbest BV is een SC 530 gecertificeerd asbest saneerder, ontstaan vanuit de glaswereld en werkt met de herstelgedachte. Buijs Asbest saneert met de wetenschap dat er na de sanering ook weer een opbouw moet plaatsvinden. Wij werken volgens de nieuwe richtlijnen met goed vakkundig opgeleid personeel. Er wordt door ons netjes en correct gewerkt. Verder werken we met eerlijke offertes naar onze opdrachtgevers toe.

Ook in Amstelveen en omgeving kunt u een beroep op ons doen!

Kwaliteit

Buijs Asbest wordt door Normec (certificerende instelling) gecontroleerd op haar werkzaamheden. Onze kwaliteit is hierdoor maximaal gewaarborgd.

Asbest in het Bouwbesluit 2012

Wilt u een woning, schuur of bedrijfsgebouw renoveren of slopen? Gaat u verbouwen, een nieuwe keuken, badkamer, nieuwe ramen of dakkapel plaatsen? De kans is groot dat u asbest tegenkomt in een huis of bouwwerk gebouwd vóór 1994.

Met een asbestinventarisatie stelt u vast waar asbest zit en op welke manier u het moet verwijderen. Is er asbest in het bouwwerk aanwezig dan moet u eerst het asbest laten verwijderen voordat u verder kunt gaan met de werkzaamheden.

Op de website van de Gemeente Amstelveen vindt u meer informatie over asbest verwijderen in uw gemeente.

Asbest probleem?
Betrouwbare saneerder
030 - 341 00 07
Eerlijke offerte
info@buijsasbest.nl

Asbestsanering

Wij saneren asbest in o.a. de volgende plaatsen:

Waarom kiest u voor Buijs Asbest

  • Herstel gedachte
  • Gecertificeerd personeel
  • SC 530 gecertificeerd
  • Geen verborgen kosten
  • Validatie Advies

Asbest verwijderen in Amstelveen

U vermoedt dat u asbest heeft? U bent daarom op zoek naar een goede, snelle asbestverwijderingsbedrijf in Amstelveen? Wij zijn snel ter plaatse en u kunt ons bereiken 24 uur per dag, 7 dagen in de week; ook op zon- en feestdagen! Bel daarom nu voor asbestsaneerder in Amstelveen naar 030 - 341 00 07.

Amstelveen

Buijs Asbest Amstelveen